Produktioner

Sveriges viktigaste produktionsbolag

Fanzingo producerar film, tv, radio, text och musik med fokus på att göra medielandskapet mer demokratiskt. Utgångspunkten är att ge plattform och synlighet till berättelser och perspektiv som saknas.

Exempel på återkommande produktioner i Fanzingos regi:

 • Radio Totalnormal – Ditt psyke i etern. Varannan torsdag sänds radio som produceras av Fanzingo från Fountan house på götgatan i Stockholm av och med personer med erfarenhet av psykisk ohälsa och utanförskap.
  Läs mer här: www.radiototalnormal.se
 • Radio Fri – Radio som produceras av och med personer med erfarenhet av inlåsning, kriminalitet och missbruk.
  Läs mer här: www.radiofri.se
 • SHOO – Tidningen av och för unga i Botkyrka. Varje sommar produceras en ny tidning på Fanzingo av unga i Botkyrka som sedan distribueras till bibliotek och gymnasieskolor.
 • Botkyrkas Röster – Varje vecka produceras medborgarjournalistik i form av texter, reportage, filmer och radioinslag av en ung redaktion i Botkyrka på www.botkyrkasroster.se 
 • Sveriges Röster – Fanzingo har startat upp och stöttar medialab i Skellefteå, Malmö, Angered, Skärholmen där unga personers tv-program idéer går från idé, till pitch och till program eller inslag på SVT. Under våren 2018 kommer flera produktioner från detta projekt att släppas.
  Läs mer här: www.sverigesroster.se

Metoden på Fanzingo är alltid medproducentskap där målgruppen själv är med och utformar och har makt över innehåll och arbetsprocess. För att nå ett mer demokratiskt medielandskap i Sverige jobbar vi med utbildning, produktion och opinion.

 

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту