Radio Totalnormal

Var fjärde svensk drabbas någon gång under livet av psykisk ohälsa men få vågar prata om det. Det är något som Radio Totalnormal vill förändra. Radio Totalnormal vill ge människor med erfarenhet av psykisk ohälsa en röst i samhället. Personliga texter, intervjuer, dikter, reportage, musik och diskussioner.  Målet är att nyansera bilden av psykisk ohälsa och att öka förståelsen i samhället.


Radio Totalnormal är ett närradioprogram som sänds en gång i veckan av och med personer med erfarenhet av psykisk ohälsa. Vi direktsänder på torsdagar kl 14-15:30 från Götgatan 38 i Stockholm, Fountain House, inför publik. Programmet kan höras på 101,1 MHz eller genom vår hemsida www.radiototalnormal.se.

Kom till Götgatan 38 och sitt i publiken kl 14 på torsdagar. Du är även varmt välkommen att medverka i programmet. Hör av dej till oss eller kom på en sändning och prata med oss direkt! Utbildningar och verksamheter är hjärtligt välkomna på studiebesök! Hör av er innan så bokar vi in er på en sändning.

Den 2 oktober 2008 gick det första programmet av Radio Totalnormal ut i etern. Och sedan dess har ett stort gäng fantastiska medarbetare gjort Sveriges bästa närradioprogram!

Den 20 september 2012 vann vi Stora Radiopriset för bästa närradio för andra gången. Motiveringen till priset löd: 

”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”

Vi vann även radiopriset för bästa närradio 2009
”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”

Radio Totalnormal började som ett Arvsfondenprojekt. Idag finansieras vi av bidrag från Socialstyrelsen. Vi drivs av Fanzingo och samarbetar med Fountain House i Stockholm.

Läs mer på 
wwww.radiototalnormal.se

Mer info maila info(a)radiototalnormal.se

 

FILM TOTALNORMAL

Film Totalnormal utvecklar workshops för att arbeta med film med unga med erfarenhet av psykisk ohälsa. Målet är att skapa öppenhet och samtal på temat. En pilot-workshop har genomförts och under hösten 2017 kommer två workshops att genomföras i samarbete med Film Stockholm. Mer information kommer att komma inom kort!

Totalnormal är ett projekt som vill skapa öppenhet kring psykisk ohälsaProjektet drivs av Fanzingo i som sedan 2006 har arbetat för att lyfta fram berättelser från grupper i utanförskap. Totalnormal arbetar med radio, (sedan 2008) film och scenkonst (2016) och utvecklar metoder för att ge personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och utanförskap en möjlighet att berätta sin historia. Läs mer på www.totalnormal.se

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту