SCENKONST


SCEN TOTALNORMAL

Scen Totalnormal är en mobil scen för unga med erfarenhet av psykisk ohälsa eller utanförskap. Vi är ett systerprojekt till Radio Totalnormal och startade i januari 2016 med stöd av Arvsfonden.

 Just nu arbetar vi med vårt scenkonstprojekt 52 Hz. Temat är självmord och tanken är att skapa ett kollektivt material och att undersöka hur man kan arbeta sceniskt på temat tillsammans med unga med egen erfarenhet. En grupp deltagare skapade tillsammans med två professionella skådespelare och en regissör en föreställning som redovisades på Unga Klara 28 okt. Under våren 2017 har vi jobbat med att metodutveckla en redovisning/workshop där publiken får vara med och delta och en grupp deltagare har jobbat tillsammans inför våra två redovisningar/workshops som vi hade för publik 8 och 9 maj på Unga Klara.

Hösten 2017 kommer vi att fortsätta med 52 Hz och vi kommer att ha en prova-på workshop för deltagare i slutet av aug. Det kommer sedan att bildas en ensemble som repeterar tillsammans under september och oktober inför redovisningsperioden i november, december.

För mer info se www.scentotalnormal.se
Maila aurelia(a)totalnormal.se eller ring projektledare på 073 670 72 48

Totalnormal är ett projekt som vill skapa öppenhet kring psykisk ohälsaProjektet drivs av Fanzingo i som sedan 2006 har arbetat för att lyfta fram berättelser från grupper i utanförskap. Totalnormal arbetar med radio, (sedan 2008) film och scenkonst (2016) och utvecklar metoder för att ge personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och utanförskap en möjlighet att berätta sin historia. Läs mer på www.totalnormal.se
микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту