Fanzingos Medieverkstad

Varje torsdag mellan kl 17-20 är det Öppen Medieverkstad på Fanzingo! Kom och gör film, radio eller musik. Vi coachar dig för att du ska kunna berätta din historia. 

Det är gratis och ingen anmälan krävs, alla är välkomna, nybörjare som experter. Det bjuds alltid på fika!

Tider: Torsdagar kl 17-20
Plats: Fanzingohuset i Alby, Rotemannavägen 12
För mer info eller frågor, kontakta: Sara: sara.wall@fanzingo.se eller Micael: micael@fanzingo.se.

Du kan också skriva ett mail till oss och berätta kort om din idé och om dig själv. Fanzingo har även ett stort nätverk så ifall det är någon annan än oss du borde snacka med hjälper vi dig vidare.

 

På Fanzingos medieverkstad lär du dig grunderna i filmproduktion.

IMG_5375Många säger att det är svårt att göra film. Att det är en tuff bransch, att konkurrensen är hård och att det är dyrt. Vårt tips: strunt i det och kör! Har du idéer? Har du redan gjort en film och vill göra en till? Eller vill du bara börja testa hur det fungerar? Vi på Fanzingo kan hjälpa dig att komma vidare. Det viktigaste är du själv. Ditt driv och din vilja. Vi hjälper dig hitta att din historia och få den hörd.

Som medlem kan du låna vår teknik och använda våra redigeringsstudios. Vi har både filmkameror, stillbildskameror, stativ, rigg, bom och redigeringsteknik och bästa coacherna!

 

B_LIL_logo_light_purple

 

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту