Hemma hos

Några gånger om året anordnar vi på Fanzingo hemma hos-träffar. Det är öppna kvällar i vårt mediehus i Alby där du som medlem och dina vänner kan komma förbi, äta en macka, lyssna på inbjudna föreläsare, träffa andra Fanzingos, visa upp dina egna produktioner och lyssna och titta på andra som produktioner som är på g!

Håll utkik på hemsidan efter nästa Hemma hos! Vi skickar också ut info om detta i nyhetsbrevet och på Facebook!

Exempel på vad som hänt vid tidigare Hemma hos-tilfällen

2009

Under hösten 2009 fick vi besök av Peter Schildt (regissör) och Sara Sjöö (producent) som visade klipp ur sin senaste ungdomsfilm Tusen gånger starkare. De pratade också om hur det är att jobba professionellt med film.

Efter föreläsningen tittade vi också på massa spännnde kortfilmer och berättade om möjligheterna att sätta igång ett eget filmprojekt på Filmbasen.

2007

071130: Fanzingo On the road visade film och sände radio som gjorts i Alby av Albyborna själva. On the road ger sig vidare ut på turné för att samla berättelser direkt på plats.

071025: Filmkollektivet RåFILM från Lund som gjort Hitmusik – konsten att sätta rytm till revolt berättade om sitt filmskapande. Dessutom presenterade vi den nya storsatsningen på unga filmare i Stockholms län! Ni som inte var där får helt enkelt vänta ut den officiella förklaringen..

070927: André Mkandawire som gjort radiodokumentären Hem till byn berättade om hur han tillsammans med producenten Sammi Nummelin drev igenom idén och fick den sänt på Sveriges Radio P1. Sammi berättade också om projektet Mobila dokumentärredaktionen – en redaktion som åkte runt i Sverige och samlade in berättelser från unga. Dessutom presenterade vi vår nya radiomedarbetare Johanna Langhorst och sände självklart några av våra senaste radioproduktioner.

070903: Emma Ernsth leder projektet The Lift som innebär en chans för unga att volontärarbeta på ett kulturhus i Europa. Tack vare Subtopia kan Fanzingos medlemmar få denna chans. Hon berättade allt om hur en går till väga. På programmet fanns också Malin Rosenqvists filmpilot Diamanter och rubiner, Måns Wides film Dart, Azigza Nurus radiobio Tiden, MEDIACAMP 07-produktionerna Min gymnofobi och jag, Claes, Snuskillen och Ung 08-produktionerna om Tjej DJ’s och Fjortis vs Emo.

070301: Martin Zetterlund är 23 år, cirkusartist och stuntman. Han har arbetat i Hong Kong som stuntman i nio långfilmsproduktioner bland annat för Jackie Chans stuntteam. Martin kommer att reda ut ett och annat om stunt, visa några coola exempel från filmer, svara på alla möjliga frågor och sedan låta alla som vill prova på.

2006

061130: Anne-Marie Söhrman Fermelin arbetar på Svenska Filminstitutet med att ge stöd till svensk kortfilm och kommer till Fanzingo för att svara på alla möjliga frågor. Hur arbetar hon? Hur ser hon på konsulentrollen? Och vad letar hon efter i manus? Hon kommer också att visa exempel på kortfilmer som hon gett stöd till.

061101: Magnus Arvidsson. Han gick ut Dramatiska Institutets radiolinje för ett år sedan och har gjort tre radiodokumentärer och jobbat som programledare för P3 Flipper. Hans radiodokumentär Det sociala slarvet vann nyligen Prix Italia. Magnus kommer till Fanzingo för att spela upp sitt underhållande program och prata om sina journalistiska metoder mot sina egna släktingar.

060928: Hanli Prinsloo är en ung dokumentärfilmare från Sydafrika. Just nu arbetar hon med en film om sin farfar och ställer frågan om sina egentliga rättigheter att leva i Sydafrika idag, som ung och vit. Hon brinner för sitt land och de problem det står inför. Hennes senaste dokumentär For better or For Worse har uppmärksammats på flera internationella filmfestivaler.

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту