Producenterna

Under 2007 – 2008 höll Fanzingo i projektledarkursen Producenterna. Kursen riktade sig till unga som ville bevisa för sig själv att de kunde genomföra alla idéer som snurrar runt i huvudet.

Deltagarna lärde sig allt som behövs för att man ska ha kul och lära sig hur man får pengar för att genomföra sin idé. Totalt träffades varje grupp under fyra utbildningstillfällen + en showcasedag. Under var och en av dessa dagar fick de lära sig:

·                 Identifiera det man är intresserad av och göra ett projekt kring din idé.

·                 Skriva en ansökan (Syfte, mål, målgrupp, handlingsplan, budget, utvärdering,  slutredovisning och markandsföring)

·                 Hur man hittar samarbetspartners och lära sig hur man marknadsför dig själv.

·                 Presentera ett projekt för bidragsgivare.

·                 Översikt kring var ens idé går att förverkliga.

·                 Teambuilda/nätverka/processleda projektgrupper.

Totalt utbildades ca 80 unga, hungriga producentämnen och resultatet från kurserna är många spännande och konkreta projekt. Bland annat har de unga producenterna arbetat med en modetidning med rättvisa kläder, en pilot till ett TV-program, en internationell cirkuskaravan, en konstklubbkväll i Uppsala, 5 kort- och dokumentärfilmer, en cirkusföreställning och en ungdomsorganisation som kallas Zion.

Som man kan förstå av bredden på alla dessa projekt var kursens huvudtema ”Det inte vad du gör som är det viktiga, utan att du faktisk gör det”. En devis som  många av producenterna levde upp till!

Några ord från producenterna:

”Jag har lärt mig att tänka SMART – att vara ekonomiskt klipsk men inte nödvändigtvis svika sina konstnärliga ideal.

”Det bästa med kursen var den trevliga och proffsiga stämningen som gavs dels av och kunskapsgiriga kursare, dels av trevliga kursledare, det var den viktiga grunden i kursen.

”Alla mina förväntningar har infriats. Med råge.”

Kursen producenterna genomfördes med finansiering från Allmänna Arvsfonden

 

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту