Radio

Med Radio kan komma igång direkt och tala till folks hjärtan. Fanzingo hjälper dig att beröra. Din egna historia är nästan alltid den starkaste. Shafik är ett bra exempel.

När Shafik Muwanga kom till Fanzingo hade han aldrig gjort radio, han hängde bara med en kompis som skulle hit. Idag är han en av dem som ofta är på Fanzingo och gör radio. Ett av hans inslag ska sändas i P3.

Två korta frågor till Shafik:

– Shafik, varför gillar du att göra radio?

– Radion är lite magisk, jag får chansen att berätta saker som jag går och tänker på och som jag inte kan uttrycka på något annat sätt.

– Är det svårt att komma igång?

– Nej, det är mycket enklare än vad du först tror. Det är bara att låna en bandare från Fanzingo och så hjälper Luis, Manuel och Shahab till med klippningen av programmet.

Lyssna på ett inslag av Shafik i programmet Botkyrka 15 minutes.

Shafik – om konsten att begära sin respekt by Fanzingo

För mer info och frågor, kontakta luis@fanzingo.se

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту