MÖT AZI NORU SOM GICK FRÅN FANZINGO TILL P3 OCH SVT

”Jag kom till Fanzingo redan när det startade 2006. Man kan säga att huset varit som ett andra hem för mig, där musik- och redigeringsrummen blev mina bästa vänner. I början var jag mest intresserad av radio och gjorde bland annat ett program som sändes på P3. Senare gick intresset över till film, då jag gick med i Fanzingos filmgrupp efter att ha deltagit på deras veckolånga ”film camp” där grupper på 4 personer under en vecka skulle skapa en film. Sedan dess har jag fortsatt göra film. Det hände att jag till och med sov över ibland, då jag satt sent in på nätterna för att göra och redigera film. Med handledning av Luis på Fanzingo gjorde jag min första dokumentärfilm ”Back to Mama”. Jag varvade mina studier med att vara aktiv på Fanzingo. Gick på Mediaverkstan samt arbetade med att undervisa film för barn och unga i Skapande Skola. Jag representerade även Fanzingo på Giffoni Film Festival. Mitt filmintresse höll i sig, jag sökte och kom in på STDHs baskurs i film. Det ledde till ett jobb på SVT, där jag jobbade i tre år med olika projekt.

Idag studerar jag datorvetenskap i USA och arbetar parallellt med studierna på en lokal TV-kanal. I framtiden vill jag koppla ihop min utbildning med de erfarenheter jag har sen tidigare, hitta nya tillvägagångssätt för att berätta historier, för att underhålla och trigga. Att hjälpa barn och unga att göra film själva, med ny teknik. När jag var 16 sa jag en dag att jag vill bli chef på Fanzingo. Det skulle vara jättekul att komma tillbaka och utveckla verksamheten från den positionen.”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту