Dokumentär om Resty

Måndag 16 juli

Tja, det är Vincent från Fanzingo Film och Tv som bloggar nu.

Idag så var det en superrolig dag. Vi började filma på riktigt. Asså det som vi ska använda i vårt tv-program som ska vara klart nästa vecka, fredag.

Vi blev indelade i två grupper. Jag är en av dem i gruppen som ska göra en dokumentär om Resty, som också sommarjobbar i Film och Tv – gruppen. Hon har varit två år i Sverige nu. Hon berättar bland annat om hur det var att komma till Sverige och vad hon tycker om Sverige.

I morse så gjorde vi en intervju med Resty i ett rum här på Fanzingo och nyss här på eftermiddagen så filmade vi ute. Jag hade för det mesta hand om själva filmningen och det tyckte jag att det var jätteroligt.

Som jag skrev innan så var det en superrolig dag och jag hoppas att det vi filmade idag blir bra på duken och jag har en bra känsla att det kommer bli det!

Imorgon ska vi filma i Restys gamla skola. Hon ska träffa en vän och en lärare som hon tycker mycket om. Det kommer att bli spännande och jag ser framemot det.

Nu checkar jag ut och säger:

Tjadå och ha det bra.

/Vincent

 

1 Kommentar

1 kommentar

Lämna en kommentar

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту