Filmsommarjobbarna är här och första veckan är avklarad!

Fredag 13 juli
Tjenare bloggen!

Första inlägget från tv-teamet idag! Vår vecka började lite stelt. Ingen pratade så mycket eller hade koll på vad vi skulle göra. Den första övningen vi fick göra var att intervjua varann med en liten flippkamera. Sedan fick vi kolla på filmerna på storbild vilket var ovant! Första dagen i helhet var mest information och introduktion. Det var en lång dag med många nya intryck!

Dag två fick vi i uppgift att välja ut tre ord/meningar från förra årets upplaga av Shoo. Utifrån dessa ord/meningar skulle vi ut i området och gestalta dem i bilder. Det var en ganska svår sak att göra men det var kul att få se allas filmer sen och se hur dem hade gjort!

I onsdags gjorde vi vår första ”riktiga” kortfilm, eller scen snarare. Vi skulle spela upp en dialog ur filmen Juno som de flesta inte hade sett innan. Alla fick olika roller, typ som regissör, skådis, klippare osv. Det var sjukt kul att se filmerna sen för ingen var den andra lik!

Gårdagen började chill när vi såg en längre dokumentärfilm om hiphop-gruppen Advance Patrol. Vi gjorde någon reflektionsövning och snackade även om dramaturgi. Denna dag var mindre action och mer sitta och lyssna. Lugnt men lite segt.

Nyss gjorde vi kortfilmer med väldigt lite direktioner. Det var kul och snart ska vi kolla på dem.

Alex har inte word på sin dator (vem har inte word?!) så därför är vi lite sena. Nej men vi gjorde det bästa av situationen! SNART KOMMER ÄVEN DET EFTERLÄNGTADE FIKAT! Woopwoop!

/Matilda & Jessica
Filmgänget utanför Fanzingo

Taggar:

1 Kommentar

1 kommentar

Lämna en kommentar

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту