2014

Fanzingo producerar olika typer av filmer för externa kunder. Fanzingos produktioner görs både av professionella filmare och juniorfilmare, unga från Fanzingo som coachas av en filmhandledare. Här kan ni se ett urval av Fanzingos produktioner under 2014:

 

START- att nå, få och behålla ett arbete.

Den här filmen handlar om Botkyrkas samverkansprojektet START

 

Mitt liv med adhd- Georgios

”Adhd för mig är fantastiskt, fruktansvärt och underbart!” Hör Georgios berätta om sin diagnos och sin vardag. Filmen är en av många filmer i serien ”Mitt liv med…”, som är gjorda i samarbete med Attention. Läs mer:  http://attention-riks.se/npf/om-npf/vi-har-npf/

 

Mitt liv med Adhd- Anneli 

Anneli har en intensiv vardag med heltidsarbete, pendling och familjeliv med sambo och två barn. Kanske är hennes ADHD delvis en förutsättning för att klara av det höga tempot. (För Attention)

 

Mitt liv med Add- Jolinn

”När jag fick min ADD-diagnos kände jag att jag skämdes lite över det och ville inte berätta för någon. Men med tiden har jag insett att det kan vara mycket bättre att berätta för folk, för att det kan öka förståelsen” säger Jolinn.

 

 

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту