Ellen Tejle blir ny chef för Fanzingo!

Ellen Tejle är nyutnämnd chef för mediehuset Fanzingo i Alby i Botkyrka. Hon har tidigare varit chef för Bio Rio i Stockholm.

– ”Fanzingos arbete med att ge makt och möjlighet till att fler underrepresenterade grupper får ta plats i media, är för mig ett av det viktigaste uppdrag vi har för att värna om det demokratiska samhället. Jag har länge känt till Fanzingos gedigna arbete och det är en stor ära för mig att få bli en del av detta arbetslag i Alby”, säger Ellen Tejle.

– ”Ellen Tejle har ett mycket starkt driv och ett tydligt samhällsengagemang som uttrycks i allt hon företar sig. Vi är otroligt glada över att få välkomna Ellen till oss och vi ser nu fram emot att hon tillsammans med våra duktiga medarbetare ska utveckla Fanzingo”, säger Anna Serner, styrelseordförande för Fanzingo.

Ellen Tejle var föreståndare på Bio Rio under åtta år och är idag fortfarande ägare till grannrestaurangen Barbro i Hornstull, Stockholm. Hon är initiativtagare till kampanjen A-märkt för att synliggöra kvinnlig representation i film och även engagerad i WIFT, Women in film and television.

Ellen Tejle tillträder på heltid i augusti 2017. Fram tills dess är Eric Sjöström tillförordnad chef.

Sedan 2006 är mediehuset Fanzingo en oberoende professionell plattform för unga personer och andra underrepresenterade grupper som vill nå ut med sina idéer och tankar: i radio, genom film & tv och i skrift. Fanzingos mission är att skapa möjligheter för unga i allmänhet, och människor som lever i en medieskugga i synnerhet, att lära sig berätta historier utifrån sitt perspektiv. Fanzingos hus med kontor och medieverkstad är belägen i Subtopiaområdet i Alby, Botkyrka.

Botkyrka, 18 april, 2017.

Foto: Isabell Höjman

 

För ytterligare information; Eric Sjöström,

tf chef Fanzingo, 0721-807909, eric.sjostrom@fanzingo.se

1 Kommentar

1 kommentar

Lämna en kommentar

микрозайм онлайн микрозаймы онлайн на карту быстрые займы онлайн взять микрозайм микрозайм срочно взять займ онлайн на карту срочно взять кредит займы онлайн быстро быстрые микрозаймы онлайн займы онлайн на карту быстро микрозайм на карту быстрый займ на карту быстрый займ онлайн онлайн микрозаймы займы онлайн займ на карту